Pogoji in omejitve tarota

 

Etični kodeks:

 • Zaradi osebne etike ne odgovarjam na vprašanja o smrti, zdravju, zadetkih na loteriji ali stavah, tretjih osebah, ki niso povezane z vami, in drugih vprašanjih, ki so v nasprotju s pravnim sistemom v republiki Sloveniji.
 • Ne ukvarjam se z uroki in prekletstvi.
 • Nisem zdravnik, zato ne postavljam zdravstvenih diagnoz.
 • Nisem finančni ali sodni svetovalec, zato ne odgovarjam za dejanja, ki jih na podlagi mojih nasvetov naredite na tem področju.
 • Na vprašanja o isti stvari ne odgovarjam prej kot v enem mesecu, razen če se medtem okoliščine spremenijo.
 • Vse naročnike obravnavam enako, ne glede na spol, vero, raso, spolno pripadnost ali finančno blaginjo.

 

Pogoji in omejitve:

 • Za uporabo storitev s te strani morate biti stari vsaj 18 let.
 • Vse informacije, vprašanja in odgovori so zaupne narave. Vsebine intuitivnega svetovanja ne bom delila z drugimi osebami, razen z naročnikom.
 • Nikoli vam ne bom pošiljala neželene (spam) pošte. Vaše elektronske pošte in drugih podatkov ne bom delila z drugimi osebami.
 • Uporabnikom ali tretjim osebam ne bom posredovala nobenih informacij v nasprotju z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 94/2007) ter ostalimi predpisi.
 • Pridržujem si pravico, da elektronsko pošto z neprimerno vsebino blokiram.

 

Izjava o odgovornosti

Odgovori in nasveti Tarot kart so informativnega značaja. Ne prevzemam nobene pravne, finančne, sodne ali druge odgovornosti za posledicami dejanj, ki bi nastale zaradi nasveta tarot kart. Za vprašanja, ki se tičejo zdravja, so pristojne ustrezne zdravstvene institucije.

 

Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na poslano povpraševanje, blog ali tedenski nasvet, omogočite podjetju Infiniti Tarot, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi.

Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime in elektronski naslov.

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

OBDELAVA PODATKOV:
Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.
Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN in UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@infiniti-tarot.si.