Horoskop za teden od 5. 11. 2018 do 11. 11. 2018

Horoskop za teden 5. 11.
Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

 

Karta 1: Kaj bi bilo dobro opustiti?
Karta Obešenca prikazuje človeka, ki z glavo navzdol visi na veji v navidezno nemočnem položaju. Ni v stresu, pravzaprav se zdi kar spokojen. V rokah drži ključ, s katerim bi lahko odklenil ključavnice, ki mu oklepajo roke in noge. V ozadju se zbirajo temni oblaki.

Karta nam sporoča, da bi bilo dobro opustiti pasiven položaj, ki smo ga zavzeli in si nehati zatiskati oči pred težavami. Težave ne bodo minile same od sebe. Še posebej, če ne bomo nič naredili za to, da jih razrešimo. Preden ga dohitijo temni oblaki, mora Obešenec vzeti ključ v svoje roke in stopiti v akcijo.

Karta 2: Kaj bi bilo dobro začeti?
Karti je ime Zvezda in prinaša upanje. Na sliki je spokojen prizor mladenke, ki je z energijo povezana z nebom in vodo, v kateri stoji. Prizor je mističen in čaroben.

Karta nam govori, da je čas, da pričnemo zaupati vase. Vesolje nas podpira na naši poti. Zagotavlja nam, da se bodo stvari razpletle v naše dobro. Ne smemo izgubiti upanja. Poslušati moramo sebe, svoja čustva in svojo intuicijo in ravnati tako, kot čutimo, da je prav.

Karta 3: Kaj bi bilo dobro obdržati?
Na karti Pet palic je prizor petih čarovnic, ki v kotlu kuhajo zvarek. Vsaka ima svoje mnenje o tem, kako bi jed izboljšala. Govorijo ena čez drugo, nobena ne posluša. Vsaka zase misli, da najbolje ve in največ zna.
Karta nas opozarja, da lahko v tem tednu naletimo na podobno situacijo v službi ali doma. Če bomo pretiravali, če bomo goreče zagovarjali svoje mnenje ali ne bomo upoštevali mnenja drugega, ne bomo prišli daleč. Stvari se bodo zalomile in lahko se nam bo zgodilo, da se bomo zapletli v prepir zaradi malenkosti. Karte nam svetujemo, da bi bilo dobro, da svoje argumente povemo mirno in vljudno. Za vse bo najbolje, če bomo poslušali drug drugega in če bo vsak malo popustil.