Horoskop za teden od 12. 11. 2018 do 18.11.2018

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Na kaj se moramo osredotočiti? Kakšne preizkušnje nas čakajo? Kako naj te preizkušnje premagamo?

Čaka nas lahkoten teden, ki bo posvečen druženju s prijatelji. Skupaj bomo načrtovali zabavo, praznovanje ali poroko. Paziti moramo, da v vsesplošnem direndaju in planiranju zabavnih aktivnosti ne zgubimo notranjega miru. Ko se nam bo zazdelo, da postajamo razdražljivi, bo najbolje, da se za nekaj minut usedemo nekam na samo in se umirimo.

Preizkušnje, ki nas čakajo, bodo v zvezi s prilagajanjem delu v skupini. Vsi smo zagreti, da skupaj pripravimo nekaj dobrega in radi bi, da bi bilo vsem najlepše. Paziti moramo, da se ne bo kdo pri tem čutil zapostavljenega in da bodo vsi predlogi slišani. Ideje nam bodo kar prekipevale. Načrtovanje bo zabavno.

Morebitna trenja in napetosti, ki bodo nastala ob delu v skupini, bomo ta teden premagali tako, da si bomo vzeli čas za refleksijo. Ozavestili in osredotočili se bomo na vse blagoslove, ki jih imamo v življenju. Morda se bomo poveselili ob dobri hrani in pijači, z ljudmi, ki nam nekaj pomenijo. Pred nami je lep teden, brez velikih pretresov.