Horoskop za teden od 26. 11. 2018 do 2.12. 2018

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Smo pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki povzroča težave pri komunikaciji, razdražljivost, nestrpnost do drugih in občasna nesoglasja. Karta norca nam pove, da bomo delali stvari, ne da bi premislili, kako bodo vplivale na druge ljudi. Zato se znamo včasih znajti v neprijetnih situacijah, ko bomo morali zagovarjati svoje besede in dejanja.

Zaradi nerazumevanja okolice se nam bo včasih zdelo, da je naš tovor pretežak, da preveč delamo, da smo za vse sami in da smo preveč obremenjeni. Poglejmo kaj je res nujno in katere stvari bi lahko pustili za drugič, ali pa jih predali komu drugemu. Res ni treba, da vse naredimo sami.

Pri vsem tem ne smemo pozabiti nase. Brez slabe vesti si zavestno vzemimo čas za stvari, v katerih uživamo. Knjiga, klepet, spanec, nakupovanje, pogovor, nohti, meditacija, kar koli. Če smo po tem boljše volje, bomo tudi bremena lažje nosili, pa še manj bomo sitnarili ljudem okoli nas. Lep teden vam želim.