Kriptovalut raje še ne prodajajte

V medijih vsak dan zasledim ugibanja, kaj bo z glavnimi tremi kriptovalutami: Bitcoin, Ethereum in Ripple. Zdi se, da je konec zlatega obdobja dvigovanja vrednosti preko vseh pričakovanj. Napovedi o skorajšnjem potopu kriptovalut privoščljivo spremljajo predvsem tisti, ki jih nimajo v lasti.

Tarot karte so že decembra 2017 pravilno napovedale trenutno krizo, ki na trgu kriptovalut vlada že od junija. Ponovno sem jih vprašala za nasvet in tule je odgovor:

Trenutno stanje na trgu kriptovalut je zelo kaotično. Zdi se, da nihče ne ve, kaj se bo zares zgodilo in v katero smer se bo vrednost valut obrnila. Trenutno vsi čakajo, kaj bo.

Kratkoročna prognoza pravi, da se bo po novem letu vrednost kriptovalut počasi začela dvigovati in bo spet prinašala zadovoljstvo svojim lastnikom, čeprav bo še vedno manjša kot decembra leta 2017. Toda že čez eno leto, decembra 2019, bo vrednost kriptovalut sunkovito zrasla visoko nad pričakovanji in lastniki kriptovalut bodo zelo srečni.

Čez dve leti zna vrednost kriptovalut spet zanihati in pasti, toda nikakor ne do sedanje nizke vrednosti. Miza obilja bo kljub morebitnemu padcu z nebeških višin še vedno bogato obložena.

Če boste kriptovalute ta trenutek prodali, vam bo kmalu žal, saj boste iz rok spustili možnost obilnega donosa. Če jih boste obdržali, boste morali potrpežljivo čakati, da vam spet prinesejo srečo in bogastvo.

Nasvet kart: Sedaj imate priložnost, da kupite kriptovalute za nizko ceno. Nikakor pa jih ne prodajajte po sedanji vrednosti.

Tako. Pa srečno novo leto vam želim. Polno nepričakovanih donosov. Naj vam denar in sreča obilno dežujeta z neba.

Lidija