Napoved za Slovenijo v letu 2019

Tarot karte kažejo, da bo LETO 2019 naklonjeno tistim, ki bodo imeli pogum, da opustijo stvari, ki jim ne služijo več in začnejo delati to, kar jih res veseli.

OSREDOTOČITI se moramo na to, da se učimo od ljudi, ki so nam vzor. Pomembno je, da izbiramo prave učitelje, ki so preverjeni in imajo dolgoročno vizijo.

ENERGIJE leta 2019 bodo prijetne in povezovalne. Veliko ljudi se bo namesto z materialnimi zadevami začelo ukvarjati s seboj in s svojim duhovnim razvojem.  Zadovoljstvo bodo našli v tem, da pomagajo drugim ljudem, živalim in naravi.

LEKCIJA leta 2019 bo, da je denarja dovolj, če ga znamo pravilno razporediti. Treba bo pogledati, kdo v resnici potrebuje finančno podporo, kam bi lahko vložili sredstva za razvoj, katera področja bi bilo pametno podpreti in tudi, kje denar odteka v prazno in kje bi ga bilo treba odvzeti.

NAJVEČJI IZZIV leta 2019 bo slediti svojim ciljem. Včasih bo treba premagati samega sebe, izstopiti iz cone udobja, začeti nekaj novega ali narediti stvari drugače, kot smo navajeni.

KAKO BO ČEZ ENO LETO (decembra 2019)? Bolje nam bo kot sedaj, saj bodo skrbno in pametno vložene finance omogočile razvoj na vseh področjih. Še naprej se bo obetala gospodarska rast. Poskrbljeno bo za finančno najšibkejše.

NASVET za leto 2019 je, da morajo vsi, ki upravljajo s financami, preudarno naložiti sredstva. Prav tako je treba pridobiti več denarja iz EU.

KAKO BO Z BEGUNCI? Begunskega vala, ki naj bi nas preplavil, ne bo. Zelo malo beguncev bo doseglo Slovenijo. Za vse, ki bodo prišli, pa bomo poskrbeli in jim nudili pomoč.

KAKO BO Z DELOVANJEM VLADE? Obdobje, ko so stranke ovirale delo vlade samo zato, da so nagajale ena drugi, se bo končalo. Končno se bo gledalo na skupno dobro. Vlada bo konstruktivno delovala v dobrobit države, strankarski interesi bodo potisnjeni v ozadje.

KAKO BO Z GOSPODARSTVOM? Gospodarstvo bo močnejše in bolj stabilno, podobno kot v letu 2018 bo še naprej skrbelo za razvoj, imelo bo tudi večjo pomoč vlade kot doslej. Kljub temu, da se bo profit večal, bodo gospodarstveniki še vedno nezadovoljni.

MOŽNOST ZA RAZVOJ bodo imeli kmetijstvo, butični turizem in malo gospodarstvo (obrtniki, samostojni podjetniki). Razvili in uspeli bodo lahko vsi z jasnimi cilji.

SODNI SISTEM je do sedaj omogočal, da so se izmuznili vsi lopovi, ki so oškodovali državo in pokradli ogromne vsote denarja. V letu 2019 bo sodstvo začelo razmišljati o spremembi zakonov, ki bi omogočili, da bi se goljufom in sodnim zadevam prišlo do konca in bi krivci odgovarjali za svoja dejanja. Na koncu leta 2019 se bodo zatresle hlače tistim, ki še delujejo v škodo države.

Tarot karte kažejo, da bo leto 2019 dobro in uspešno, brez resnih pretresov. Recesije še ne bo, kljub temu, da jo nekateri napovedujejo. Vse, kar se je leta 2018 nastavilo, se bo v letu 2019 razvilo in vzcvetelo. Vsem slojem prebivalstva bo finančno bolje, tudi služb bo čedalje več za vse, ki želijo delati.

Srečno in zdravo 2019 vam želim! Naj vam bo polno ljubezni in notranjega zadovoljstva.

Lidija