Nasvet tedna od 1. 7. do 7. 7. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Tarot karte tega tedna prinašajo dobro novico vsem, ki jih tarejo skrbi.

Na glavo obrnjena karta Osmih mečev nam zagotavlja, da bodo skrbi, ki nam ne dajo spati in nas hromijo s svojimi strahovi, minile že na začetku tedna. Zadeva, ki nas skrbi, se bo razrešila nam v prid in spet bomo lahko zadihali s polnimi pljuči.

To potrjuje tudi karta Kralja mečev, ki za sredo in četrtek napoveduje odločnost in delovni zagon. Dobra novica predvsem za vse, ki imate izpite, predstavitve ali se boste odločali o pomembni zadevi. Kralj mečev zagotavlja, da boste imeli jasne misli in načrte. Uspešno, odločno in samozavestno boste rešili vse zadeve, ki se jih boste lotili.

Karta Šestih palic napoveduje lep konec tedna. Ne samo, da boste obkroženi z ljudmi, ki vas imajo radi in vas občudujejo, dobro se boste počutili predvsem zato, ker boste nekomu pomagali s svojo prisotnostjo, znanjem ali izkušnjami.

Včasih se v življenju vse razreši kar samo od sebe. Naslednji teden bo tak. 😊 Naj se vam uresniči vse, česar se lotite. Objem, Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.