Nasvet tedna od 11. 11. do 17. 11. 2019

Book of Shadow Tarot, volume 2, © 2013 Copyright Lo Scarabeo. All rights reserved, used by permission. Magical Mermaids and Dolphins Oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

Tarot karte obljubljajo, da bo teden čaroben. Pa ne le zato, ker je v ponedeljek magičen datum 11. 11., ki pomeni, da angeli in vesolje slišijo naše želje in molitve, pač pa zato, ker tudi karte kažejo na to, da nam bo šlo vse odlično od rok.

Karti Devetih čaš in Čarovnika nam zagotavljata, da bomo pri svojih nalogah in opravilih uspešni. Orakeljska karta Moči nam sporoča, da smo močnejši, kot si mislimo ali si upamo pokazati. Če bi morala napoved za naslednji teden povedati v enem stavku, bi rekla takole: Uspelo nam bo vse in vse želje se nam bodo uresničile, ker smo dovolj močni, da premagamo vse prepreke.

Upam, da imate ta teden izpit ali zagovor, da ste kupili loto listek ali da zaključujete projekt v službi. Če se iz strahu pred neuspehom že dolgo obotavljate lotiti se določenega posla, je zdaj absolutno pravi čas, da se ga lotite. Najlepše pri vsem tem je to, da se uspehov ne bomo veselili sami in na tiho, ampak se bodo naših zmag z nami iskreno veselili tudi tisti, ki nas imajo radi.

Nenadna »sreča« se lahko prikaže v obliki loto zadetka, uspešnega nastopa, zmage na sodišču, nenadne inspiracije pri delu, vrnjenega denarja, ozdravitve ali druge uresničene želje.

V ponedeljek bo primeren čas, da zapišemo vse želje na papir, da nam jih torkova polna luna lahko uresniči. Naredimo si teden čaroben. 😊 Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.