Nasvet tedna od 12. 8. do 18. 8. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Obrnjena karta Petih čaš govori o tem, da se bomo nehali ukvarjati s tem, kar nam ne gre in kar nam manjka. Pomirjeni s svojo situacijo, bomo pripravljeni iti naprej. Skorajšnja polna luna nam bo dala nov zagon in nove ideje, kako si izboljšati življenje. Ponedeljkovi in torkovi zvezdni utrinki, ki bodo bogato prepredli naše zvezdno nebo, bodo kar pravšnji za to, da se vprašamo, česa si  zares želimo. Vesolje čaka, da mu sporočimo svoje želje.

Obrnjena karta Obešenca nam sporoča, da nam bo sredina polna luna pomagala, da se bodo stvari, ki že nekaj časa »visijo v zraku«, končno premaknile z mrtve točke. Projekti, ki so se zdeli, kot da ne grejo nikamor, se bodo z novim zagonom, ki ga bomo čutili, skoraj brez truda uspešno dokončali. Odnosi, ki so se morda ujeli v mlačne vode tišine in samosti, se bodo ob novi energiji, ki bo vzpodbujaja radodarnost, naklonjenost in skrb za druge, spet na novo okrepili.

Obrnjena karta Osmih kovancev kaže na to, da bo v petek, soboto in nedeljo bolje, da pustimo delo in službene zadeve pri miru, saj nam delo ne bo steklo tako, kot bi moralo. Svoj čas raje namenimo družini, prijateljem in uživanju v poletnih dneh. Z novo energijo, ki si jo bomo nabrali, bomo vse delo z lahkoto postorili naslednji teden.

Želim vam veliko zvezdnih utrinkov, toplih poletnih noči in izpolnjenih želja. 😊 Objem, Lidija.

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.