Nasvet tedna od 14. 10. do 20. 10. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission. Magical Mermaids and Dolphins Oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

Kakšne energije nas čakajo v ponedeljek in torek?
Tarot karta Devetih mečev kaže na to, da bo nedeljska polna luna vplivala na naše misli in skrbi. Polna luna je priložnost, da opustimo stvari, ki nam ne služijo več in si postavimo nove cilje. Je pa tudi neke vrste obračun, ko vse, kar ni šlo po načrtih, zagledamo potencirano. Če se vas bo lotevalo malodušje in boste za trenutek pomislili, da je situacija brez izhoda, naj vas pomirim. Karta Devetih mečev kaže na to, da se bodo stvari kmalu začele izboljševati. Ponedeljek, dan po polni luni, je kot nalašč, da si zastavimo nove načrte in nove želje. Če jih zapišemo, je večja možnost, da jih res dosežemo.

Obrnjena karta Petih mečev kaže na to, da bodo v sredo in četrtek popustile energije trme in ega. Nasprotujoče si strani bodo našle dogovor in stvar, ki se ni premaknila zato, ker je vsak vztrajal pri svojem, se bo začela reševati.

Obrnjena karta Asa palic kaže, da bomo v petek, soboto in nedeljo težko našli navdih in inspiracijo za delo. Še dobro, da smo vse želje, cilje in zamisli zabeležili na začetku tedna, kajne. Vikend bo dober za oddih, za uživanje in za premor od umskih naporov.

Nasvet Orakeljske karte Vrednost je, naj ne obupamo, če nam v prvo nekaj ni uspelo. Nekateri narodi imajo v krvi, da neuspeh jemljejo samo kot izkušnjo in poskušajo znova in znova. Seveda jim nekoč res uspe. Mi pa običajno vržemo puško v koruzo že, ko nam prvič nekaj ne gre. Primerjamo se z drugimi in takoj rečemo, da nismo dovolj dobri in da to ni za nas. Če nas že ljudje okrog nas ne opozarjajo na naše pomanjkljivosti, pa to radi počnemo kar sami. Orakeljska karta Vrednost sporoča: Vredni smo, da dobimo najboljše. Vredni smo, da se nam dogajajo dobre stvari. Vredni smo, da si postavljamo cilje, ki nas bodo naredili bolj zadovoljne v življenju. Vredni smo ljubezni. Vredni smo sreče.

Pesnik Tone Pavček v pesmi Popotnik pravi takole:

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
a v sebi- do rdečice
čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič ne drugič
do krova in pravega kova,
poskusi
vnovič
in zopet
in znova.

Američani rečejo: Never give up! Nikoli ne odnehaj! Jaz pa pravim: Uživajte vsak lep jesenski dan, ki je pred nami. Na koncu bo vse dobro! Objem, Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.