Nasvet tedna od 15. 7. do 21. 7. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Česa ta teden potrebujemo manj? Tarot karta Učitelja nam sporoča, da nam naslednji teden ne bo veliko do učenja teorije in poslušanja modrosti izkušenih učiteljev. Raje bomo v praksi uporabili znanje, ki smo ga pridobili v preteklosti. Bolj kot meditacija in sedenje doma nam bodo po volji aktivnosti v naravi.

Česa potrebujemo več? Na glavo obrnjena karta Kralja mečev nam v duhu retrogradnega Merkurja sporoča, da čas ni primeren za uvajanje novih projektov. Namesto tega lahko ta čas dobro izkoristimo za to, da pregledamo projekte ki jih že delamo. Še posebej dobro je biti pozoren na detajle. Čas je pravi tudi za to, da pogledamo, če se naš cilj še ujema z našimi željami in ga po potrebi spremenimo.

Nasvet: Obrnjena karta Petih kovancev nam sporoča, da nam lahko retrogradni Merkur zakuha težave. Več glav več ve in le klic ali sporočilo bo dovolj, da bomo dobili podporo in pomoč drugih ljudi. Čeprav nam bo ubadanje s težavami odveč, pa nam bo ob uspešnem reševanju le-teh zrasla samozavest. Vse se bo rešilo in na koncu bomo zadovoljni s seboj in z novo izkušnjo, ki jo bomo pridobili.

Čim manj težav in čim več sončnih dni in sprostitve v naravi vam želim. 🙂 Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.