Nasvet tedna od 16. 12. do 22. 12. 2019

The Light Seer’s Tarot, © 2019 by Chris-Anne.com Inc.

 

Kadar pade tarot karta Stolpa, se malo zdrznem, ker napoveduje nepričakovano (največkrat neprijetno) spremembo, ko se zgodi nekaj, kar ti izmakne tla pod nogami in zamaje tvoja trdna prepričanja. To se zgodi, kadar te vesolje prisili, da narediš korak, ki bi ga že davno moral narediti, pa se oklepaš starega, čeprav ti ne ustreza več. Ko se staro poruši, imaš možnost stvari postaviti na novo in na koncu si bolj trden, močnejši in z novo izkušnjo. Spremembe, čeprav neprijetne, se izkažejo za pozitivne in vesel si, da so se zgodile.

Tarot karta Kralja čaš se navezuje na prejšnjo in svetuje, naj v kaosu ohranimo mirno kri in držimo čustva pod nadzorom. Če nas bo nekaj pretreslo in zjezilo, ohranimo prijaznost, potrpljenje, čustveno stabilnost, empatijo in malo diplomacije pri medsebojnih stikih. Uporaba sile ali čustven izbruh bi zadevo samo še poslabšala.

Tarot karta Sedmih čaš nas nagovarja, naj zaupamo svoji intuiciji, ko bomo sprejemali odločitve. Ne pustimo, da nas zaslepijo bleščeče iluzije, včasih je težja pot tista, ki je najbolj prava in ki na koncu nudi največ zadoščenja. Poslušajmo svoje srce in izberimo tisto, kar v resnici želimo.

Naj teden mirno in potrpežljivo postavi stvari na bolje. Veliko dobrega vam želim. 😊 Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.