Nasvet tedna od 16. 9. do 22. 9. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission. Doreen Virtue Magical Mermaids and Dolphins oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

Tarot karte za naslednji teden napovedujejo dobre energije, možnost novih poslovnih partnerstev, prijetna srečanja v dvoje in priložnost doživeti nove poti.

Tarot karta Cesarice kaže na to, da nam bo v veselje skrbeti za naše najbližje, za dom, za vse, ki jih imamo radi in bodo iskali našo podporo. Spontano bomo delili našo pozornost, naklonjenost in pomoč. Dela ne bo zmanjkalo, a nam ne bo težko, ker bomo v skrbi za druge osmislili naše bivanje.

Tarot karta Dveh čaš zagotavlja, da ob skrbi za druge ne bomo pozabili nase. Teden je naklonjen romantičnim srečanjem, zato le povejte ali napišite svojim dragim, kako radi jih imate. Nova poslovna partnerstva, sklenjena ta teden, bodo trdna in dolgotrajna. Med prijatelji bodo stekli intimni pogovori.

Orakeljska karta nas opogumlja, naj poskusimo nekaj novega. Ljudje pogosto hodimo po ustaljenih poteh, delamo stvari na enak način in se družimo z istimi ljudmi, ker se tako počutimo varno in je manj naporno. Teden bo pravi, da stopimo iz cone udobja in poskusimo nekaj novega. Občutek ugodja in ponosa po doseženem uspehu bo vreden, da premagamo začetno tremo in doživimo nove stvari ali stare stvari na nov način.

Naredite si teden lep. Naj bo vsak dan nekaj novega. Objem, Lidija

 
Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.