Nasvet tedna od 18. 11. do 25. 11. 2019

Obrnjena tarot karta Osmih čaš kaže na to, da bo ta teden težko obdržati pozitivno naravnanost pri sledenju svojim sanjam. Deževno in temno vreme, stres in preobremenjenost z vsakdanjimi stvarmi bodo vplivali na to, da se nam bodo želje, ki so se še nedavno zdele zelo blizu, sedaj zdele kot neuresničljive in prenapihnjene sanje. Jadra nam bodo usahnila in naša barka bo za nekaj časa obstala na mestu. Včasih imamo več idej in energije, včasih pa malo manj. S tem ni nič narobe, če to sprejmemo in se zaradi tega ne obtožujemo po nepotrebnem.

Tarot karta Vladarja nam sporoča, naj v takih trenutkih zavestno usmerimo svojo pozornost na vsakdanje stvari, ki nas veselijo in vnašajo luč v naša srca. Nega telesa, prižgana sveča, glasba, obisk prijateljev, zrele mandarine, pitna voda, delujoč telefon, drobne stvari, ki se včasih zdijo samoumevne, pa jih lahko ugledamo v novi luči in smo za njih hvaležni. Čez dan se vsaj 5x zahvalimo za stvari, za katere smo hvaležni. Pomagalo nam bo pregnati melanholijo tedna in ohranjati pozitiven pogled na stvari.

Orakeljska karta »Zaupaj« govori o tem, naj ostanemo pozitivni in sledimo svojemu srcu. Tudi, če včasih zgleda, kot da se stvari nikamor ne premaknejo in je vse naše delo zaman, se bo v prihodnosti naš trud obrestoval. Navdih nas bo zopet našel in nas napolnil z energijo in sanje bodo postale resničnost.

Teden bo posvečen zemeljskim radostim in ohranjanju optimizma. Naredimo si dneve lepe. 🙂 Objem, Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.