Nasvet tedna od 2. 12. do 8. 12. 2019

Book of Shadow Tarot, volume 2, © 2013 Copyright Lo Scarabeo. All rights reserved, used by permission.

Tarot karte napovedujejo prijeten prvi decembrski teden.

Prva karta Pravičnosti je v duhu svetega Miklavža, saj govori o tem, da bo vsak dobil, kar si zasluži. Otroci sladkarije, odrasli pa to, za kar smo se že nekaj časa trudili in si želeli. Morda prijeten oddih, opravljen izpit, dobro izpeljan projekt, pohvalo prijateljev, lep večer v dvoje, nepričakovano darilce ali nagrada in podobne lepote življenja. Svoje bodo dobili tudi tisti, ki so morda delali slabo drugim ljudem. Takih med vami ni, zato o tem dosti besed.

Karta Viteza kovancev govori o tem, da bomo največ imeli od tedna, če bomo izrabili trenutno naravo in čas, v katerem smo. Zunaj sneži? Pojdimo na sprehod. Je preveč temno? Prižgimo in občudujmo novoletne lučke. Nas moti megleno vreme? Postavimo pred okno ptičnico in občudujmo ptice, ki hvaležno pobirajo zrnje. Preveč mrzlo za nas? Brez slabe vesti počivajmo na kavču ob vročem kakavu. Narave ne moremo spreminjati, lahko pa si naredimo tako, da nam bo prijetno.

Karta Učitelja sporoča, da bomo svoje izkušnje in znanje nesebično in z veseljem delili z drugimi. Pri tem bomo dali vse od sebe in dobili nazaj več, kot bi pričakovali.

Energije tedna so prijetne, izkoristimo jih za uživanje decembrskih prigod in v družbi ljudi, ki jih imamo radi. Želim vam, naj vam sveti Miklavž prinese kaj lepega. Objem, Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.