Nasvet tedna od 21. 10. do 27. 10. 2019

OSHO® Zen Tarot, Copyright © 1994 Osho International Foundation Switzerland, used with permission of Osho International Foundation.Magical Mermaids and Dolphins Oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

Tarot karte kažejo na to, da bosta izziv in lekcija tega tedna premagati sebe in  svoje misli.

Če smo ponavadi polni načrtov in elana, ta teden ne bo tako. Situacije zunaj nas ali pa celo samo v naših glavah bodo povzročile, da se bomo nekateri počutili, kot da ne spadamo v skupino, da nismo dovolj dobri ali pa nas bodo celo preganjali občutki krivde zaradi nečesa, kar se je zgodilo v preteklosti. Zaradi vsega tega bomo odlašali z delom in se zapirali pred svetom, v glavi pa premlevali ene in iste stvari, da se bomo počutili bedno in osamljeno.

Kaj lahko storimo? Če bomo pozorni na svoje misli, ki nam bodo grenile trenutke in jih bomo zavestno preusmerili in spremenili v pozitivne, se nam na koncu tedna obeta nepričakovan zaklad.

Kako naj to storimo? Tako, da se zavedamo, da so vse le misli. Zunanje okoliščine so lahko čisto drugačne od našega zaznavanja. Obnašanje ljudi okoli nas pogosto nima nobene veze z nami, pač pa z njihovo situacijo in z njihovimi mislimi. Pomaga že, če se pogovorimo o težavi. Če to ni mogoče, se pogovorimo sami s seboj in poskušamo realno pogledati na problem. Sprehod, zavestno globoko dihanje ali počitek lahko naredijo čudeže glede našega počutja. Če vse drugo zataji, pa lahko vse, kar nas bremeni, zapišemo na papir, papir zažgemo in prosimo vesolje, naj nam pomaga poskrbeti za rešitev naših težav.

Teden pa ne bo samo slab. Nepričakovan zaklad, ki nas čaka na koncu tega tedna, bo lahko  prišel v obliki denarja, novih prijateljstev, novih priložnosti, ki se nam bodo odprle, ali pa bomo v sebi odkrili nove potenciale in možnosti, o katerih doslej nismo vedeli. Morebitne preizkušnje, ki jim bomo uspešno kos, nas bodo navdale z novimi močmi in z zaupanjem vase.

Pravijo, da nam življenje postavlja preizkušnje zato, da smo močnejši in da se iz njih nekaj naučimo. Strah je tisti, ki nas hromi in navidezno povečuje težave in skrbi. Karkoli že nam bo življenje v obliki izziva ta teden postavilo na pot – na koncu nas čaka zaklad. Na koncu bo vse dobro. 😊 Objem. Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.