Nasvet tedna od 22. 7. do 28. 7. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Česa ta teden potrebujemo manj? Nasvet tarot karte Viteza čaš za ta teden je, naj se ne ubadamo preveč z mislijo na to, kako bomo osrečili druge in jim ustregli. Lepo je, če smo prijazni in pozorni, a le, če to delamo iz srca in ne zato, ker mislimo, da moramo to storiti, ali ker mislimo, da nas bodo zato drugi imeli raje. Dobro je, da se sprejmemo take, kot smo in da smo v prvi vrsti prijazni do sebe.

Česa potrebujemo več? Karta Štirih mečev nas spodbuja, naj si privoščimo počitek brez slabe vesti. So dnevi za delo in dnevi, ko več naredimo s tem, da si vzamemo čas za premislek in počitek. Ko se umirimo, dobimo nove zamisli, ustvarjalne ideje in zagon za naprej.

Nasvet: Včasih se nekateri odnosi, ki nam ne ustrezajo več, končajo samo zato, da naredijo prostor za nove. Morda bomo ta teden zaradi retrogradnega Merkurja bolj občutljivi kot običajno, a to je še en razlog več, da se postavimo po robu tistim, ki se do nas ne obnašajo tako, kot bi bilo primerno. Kako komuniciramo z bližnjimi? Jim znamo sporočiti naše potrebe? Smo videni in slišani? Morda moramo bolj jasno povedati, kaj potrebujemo.

Naj se vam ta teden odpre veliko novih idej, prijateljstev in poti. Objem in pozdrav vsem, Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.