Nasvet tedna od 23. 12. do 29. 12. 2019

The Light Seer’s Tarot, © 2019 by Chris-Anne.com Inc.

Najdaljša noč v letu je za nami. Preizkušnje prejšnjega tedna tudi. Dobre energije, ki se vračajo, nam nudijo občutek olajšanja, brezskrbnosti, veselja in lahkotnosti, podobno kot, ko po dolgi hoji odložimo težek nahrbtnik (karta Norca).

Teden med novim letom in božičem je poseben čas, ker je meja med nami in vesoljem (Bogom, energijami) tanka in se nam lažje uresničijo želje. Pa ne mislim le na darila, ki nam jih prinese Božiček. Tarot karti Sodbe in Zvezde nas nagovarjata, naj ne pozabimo sanjati. Poglejmo, kaj v svojem življenju bi radi izboljšali ali spremenili. Če bomo to željo iskreno nosili v srcu in usmerili tudi svoja dejanja v to smer, bo leto 2020 za nas najboljše leto doslej. Misli postanejo resničnost. Nikoli ne nehajmo spreminjati svojega življenja na bolje.

Miren božič vam želim. Najlepša darila, ki jih lahko damo ali dobimo, so pozornost, prisotnost in ljubezen. 😊 Objem, Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.