Nasvet tedna od 23. 9. do 29. 9. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Danes sta dan in noč enako dolga. Od jutri, pa vse do decembra, bo noč vsak dan dnevu vzela nekaj svetlobe. Mnogim je jesen najljubši čas v letu. Uživajo v jesenskih barvah in obilju plodov, ki jih ponuja narava. Drugi se bojijo teme, meglenih juter, mraza in občutka praznine, ki ga odseva speča narava.

Vprašanje za ta teden je: Kako lahko jesenski in zimski čas kar najbolj izkoristimo?

Obrnjena tarot karta Sedmih čaš nam svetuje, naj si izberemo enega ali več ciljev ali tedenskih dejavnosti, ki nam nudijo ugodje. Ples, načrtovanje potovanja, plavanje, ročna dela, nekaj, kar bomo čez zimo redno delali in ob tem uživali. Vsak teden bomo imeli nekaj, česar se bomo vnaprej veselili, tema pa ne bo več tako temna.

Obrnjena karta Puščavnika govori o tem, da sta jesen in zima tudi čas počitka, ko smo radi sami, počivamo in delamo stvari, ki ne potrebujejo neprestane prisotnosti drugih ljudi. Začnemo uživati v samosti in miru, ki ga prinaša ta čas. Izkoristimo ga zase.

Tarot karta Petih palic govori o tem, da se največkrat borimo s papirnatimi zmaji. Naše misli in strahovi mečejo senco na prihodnost, nas hromijo in nas spravljajo v stres. V večini primerov se strahovi ne uresničijo, težave pa se vedno nekako rešijo. Težko je povsem odpraviti sekiranje na zalogo in tesnobo, ki ga to povzroči. Pomaga, če se zavemo teh misli in jih zavestno preusmerimo na nekaj lepega. Dobra knjiga, prijazen pogovor, joga in gibanje, sprehod, smeh.

Naj bo jesen čarobna, šumeča z listi pod nogami, ogreta v topli kuhinji, dišeča po kostanjih in bučni juhi.  😊 Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.