Nasvet tedna od 25. 11. do 1. 12. 2019

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. All rights reserved, used by permission. Magical Mermaids and Dolphins Oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

Tarot karta Petih palic govori o tem, da bomo ta teden postavljeni v situacijo, ko bomo čutili, da moramo ubraniti svoje stališče in svoj prav pred drugimi. Tudi, če smo navadno prilagodljivi, bomo tokrat vztrajali in ne bomo odstopili, ker čutimo, da bi v nasprotnem primeru izdali sebe in svojo etiko. Pazimo samo na to, da ne vztrajamo iz trme, pač pa svoje razmišljanje podkrepimo z dokazi in komuniciramo na primeren način. Čeprav drugih ne bomo prepričali, pa bomo vsaj lahko delali tako, kot čutimo, da je prav.

Tarot karta z imenom Temna stran ima dve plati.
Slaba stran je, da nam bodo temne misli in strahovi, ki jih bomo v nedogled vrteli v svoji glavi, lahko zameglili um, povzročili lažni občutek, da ne bomo zmogli, da smo sami in da je vse pretežko. V takih trenutkih lahko posežemo po stvareh, ki nam prinesejo kratkotrajno olajšanje, pa niso dobre za nas. Sem spada odvisnost od mamil, cigaret, pijače, pa tudi od nakupovanja, čokolade, odvisnosti od ljudi, ki nam jemljejo energijo ali potreba, da se zavlečemo v kot in ne spustimo nikogar blizu.
Kaj je lahko dobra plat Temne strani? To, da je vse v glavi. Da smo močnejši, kot si mislimo in da lahko presekamo in razrešimo svojo temo, svoj strah in situacijo, v kateri smo se znašli. Če se nam uresniči naš najhujši strah, kaj bo z nami? Bomo umrli? Najbrž ne. Imamo koga, ki nam lahko pomaga? Zagotovo. Kar koli se nam bo ta teden dogajalo, je priložnost, da se zazremo strahu v oči, se postavimo zase, razrešimo težavo in enkrat za vselej dokažemo sebi in svetu, da smo močni in da zmoremo.

Orakeljska karta »Čas je, da grem naprej« govori ravno o tem. Včasih je boleče, ko se neka stvar konča. Včasih je še bolj boleče vztrajati tam, kjer smo in ničesar spremeniti. Nova priložnost in boljše stvari že čakajo, da nadomestijo stare, ki nam ne ustrezajo več.

Teden morda ne bo najlažji, bo pa priložnost za rast, za premaganje strahov in samega sebe. Verjamem, da nam bo uspelo. Še vedno nam je, kajne? Objem, Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.