Nasvet tedna od 26. 8. do 1. 9. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission. Doreen Virtue Magical Mermaids and Dolphins oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

V ponedeljek in torek nam bo življenje ponudilo situacije, pri katerih bomo morali truditi, da nas malenkosti ne bodo vrgle s tira. Nepričakovane obveznosti, delo, ki ga bo treba opraviti, obisk nenapovedanih gostov, pokvarjen gospodinjski aparat, ali pa nekdo, ki nam bo kar naprej oporekal. Karkoli že bo – vedno delujeta dve stvari – vdih in izdih. Vdih in izdih. Vdih in izdih. Pa bomo spet našli svoj notranji mir.

Na glavo obrnjena tarot karta Dveh palic kaže na to, da bomo v sredo in četrtek veliko načrtovali in malo naredili. Vzrok bo pomanjkanje navdiha in samokritika. Nobena zamisel se nam ne bo zdela dovolj dobra, da bi se premaknili z mesta in svoje načrte prelili v konkretna dejanja. Taki dnevi so kot nalašč za sanjarjenje in nabiranje moči za nov zagon.Tisti, ki se vam končujejo počitnice, boste morda malo tesnobni zaradi negotovosti novega šolskega leta.

Tarot karta Šestih čaš sporoča, da bodo petek, sobota in nedelja v prijateljskem in sproščenem vzdušju. Ko bomo z domačimi ali s prijatelji skupaj kuhali, pospravljali, presajali rože, obirali sadje, vlagali zelenjavo, negovali psa, ali šli na bližnji hrib, nam bo lepo. Ob takih trenutkih tudi pogovor lažje steče, zaupamo si stvari, se poslušamo in se povežemo. Lepo je, če imamo občutek, da nismo sami, da je nekdo vedno tu za nas, pa tudi če ni ves čas v naši bližini.

Naj bodo zadnji avgustovski dnevi mirni in lepi. Hvala, ker vas imam. Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.