Nasvet tedna od 28. 10. do 3. 11. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. All rights reserved, used by permission. Magical Mermaids and Dolphins Oracle cards,© 2003 by Doreen Virtue

Prazniki so pred nami in čeprav je dan spomina na mrtve čas, ko se spomnimo tistih, ki jih ni več med nami, naj bo tudi čas, ko praznujemo, da smo še na Zemlji, med svojimi, da smo še živi. Tarot karta Štirih palic govori o tem, da je vsak dan, ko smo zdravi, na toplem in nismo lačni, lahko dan hvaležnosti in dan praznovanja. Za to, da smo še tu. Da opazujemo megleno jutro in sončno popoldne, liste, ki rumenijo in ptice, ki se zbirajo v jatah. Da vohamo, čutimo, okušamo, poslušamo in gledamo. Da uživamo v trenutku, pa naj bo še tako vsakdanji.

Orakeljska karta »Poenostavi si življenje« nas vzpodbuja, naj se znebimo navlake. Navlaka so nekoristne, odvečne stvari, ki zasedajo prostor in preprečujejo pretok energije, svetlobe in zraka. Doma, v naših delovnih prostorih, v omarah, garažah, kleteh, naših glavah in srcih. Dobro bi bilo, da ta teden pospravimo vsaj kakšen vogal ali predal. Stvari, ki nam jih je škoda zavreči, lahko vedno odpeljemo na Rdeči križ ali Humano. Lažje bomo zadihali in pridobili prostor za nove stvari, ki nam bodo z novo energijo prinesle novo prihodnost.

Teden, ki je pred nami, bo priložnost za druženje, praznovanje, povezovanje, potovanja in čiščenje prostorov. Lep teden bo. Miren in zadovoljen. Naj bo vsaj malo tudi čaroben. Živi smo. Dokler smo živi, je vse mogoče. 😊  Objem, Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.