Nasvet tedna od 29. 7. do 4. 8. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

 

Vse tri karte naslednjega tedna so obrnjene na glavo.

Česa potrebujemo več? Na glavo obrnjena karta kočije nam svetuje, naj naslednji teden ne premišljujemo preveč, kaj naj naredimo, pač pa naj poslušamo svoje srce in se odločimo za tisto pot, ki nam je v danem trenutku bliže. Če preveč tehtamo razloge za ali proti in če si predstavljamo vse možne reakcije in posledice, smo v nevarnosti, da se sploh ne bomo premaknili z mesta, priložnost pa bo splavala po vodi. Naslednji teden torej čim več spontanih odločitev, izletov, druženj, delovnih rešitev in poguma, da sledimo svojemu srcu.

Česa potrebujemo manj? Edina stvar, kjer se spontanost naslednji teden ne bo obrestovala, je brezglavo zapravljanje denarja. Občutek sproščenosti, ki nas bo preveval, nas lahko hitro zavede v nepremišljeno trošenje denarja. Novi projekti, tečaji, knjige, nakupi, nas bodo vabili z obljubo nove priložnosti. Počakajmo z investicijo do naslednjega tedna. Če stvar res potrebujemo in je investicija res dobra, nas bo počakala do takrat.

Nasvet: Včasih dvomimo vase in ne vemo, kaj bi naredili. Strah nas je posledic svojih dejanj in tudi če nam trenutni položaj ne ustreza več, raje ne naredimo nič, kot da bi se podali v negotovo prihodnost. Na glavo obrnjena karta Svečenice nas spodbuja, naj vendarle zaupamo sebi. Vsi imamo intuicijo, eni jo bolj in drugi manj poslušamo. Če ne vemo, kaj bi naredili, se umaknemo v tišino, se umirimo in naredimo nekaj globokih dihov. Nato si predstavljamo, da se zgodi prva možnost. Kaj čutimo? Metuljčke v srcu ali kepo v trebuhu? Enako storimo z drugo možnostjo. Takoj bomo vedeli, katera pot je prava za nas.

Naslednji teden torej čim več spontanosti, čim manj zapravljanja in veliko zaupanja vase. Poletje je čas za užitke. Naredite si vsak dan lep. Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.