Nasvet tedna od 30. 9. do 6. 10. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission. Doreen Virtue Magical Mermaids and Dolphins oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue.

Prazna luna (mlaj), ki je za nami, je pri marsikomu vzbudila občutek praznine in melanholije. Zaznali smo, kje stvari ne delujejo več in kaj bi morali spremeniti. Nekateri smo dobili občutek, da smo navidezni ujetniki življenja ali situacije in se morda celo zasmili sami sebi.

Na srečo je prazna luna mimo in pred nami je obdobje nove energije, ko vse to, kar nas je žalostilo, z lahkoto spremenimo na bolje. Namesto melanhonije bomo začutili moč in voljo do sprememb. Tarot karta Kralja palic govori o notranjem žaru in trdnosti, ki nas bosta vodila, da uresničimo vizijo nove poti. Ta teden nam ne bo zmanjkalo poguma in idej. Vse, česar se bomo lotili, nam bo šlo kot po maslu.

Tarot karta Devetih čaš kaže na to, da se bodo dobre energije širile tudi na področje odnosov in čustev. Nepričakovano bomo prejeli nazaj to, kar smo nevede dajali drugim. Uresniči se nam lahko dolgotrajna želja. Ta teden bomo začutili, da je Življenje res lepo.

Orakeljska karta nam potrjuje prejšnji karti in nam zagotavlja, da tudi vesolje dela za nas. Čeprav rezultati dela tega tedna še ne bodo takoj vidni, pa se v ozadju kolesje že vrti v pravo smer in stvari se že obračajo na bolje.

Včasih gre vse narobe. Včasih gre vse prav. Ta teden je teden, ko se nam bo obrestovalo vse, kamor bomo vložili svojo energijo. Pisano jesen vam želim in veliko preobratov na bolje. 😊 Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.