Nasvet tedna od 4. 11. do 10. 11. 2019

Book of Shadow Tarot, volume 2, © 2013 Copyright Lo Scarabeo. All rights reserved, used by permission. Daily Guidance from your Angels Oracle cards. Copyright © 2006 by Doreen Virtue

Tarot karte napovedujejo, da prihajajoči teden ne bo tako miren kot pretekli. Poln bo dogajanja in obveznosti, pa tudi družabnih srečanj in priložnosti za poglabljanje prijateljstev.

Tarot karta Zmernosti govori o tem, da si lahko brez skrbi privoščimo tudi nekaj pregreh, če jih znamo uživati zmerno in če izberemo pravo stvar ob pravem času. Bodimo zmerni pri hrani, pri delu, pri deljenju skrivnosti z drugimi, pri reagiranju na okoliščine, pri zapravljanju, pri počivanju ali pri športni aktivnosti. Priporočeno je, da ta teden vse delamo zmerno in brez pretiravanja.

Tarot karta Osmih čaš govori o tem, da bomo zaradi preobremenjenosti z delom nekateri slabe volje. Pa ne zato, ker dela ne bi marali, pač pa zato, ker bomo zaradi stresa pozabili, zakaj ga imamo radi in zakaj smo se dela sploh lotili. Pozabili bomo, da delamo zato, ker imamo cilj in željo, ker nas nekaj vleče naprej in ker bi radi, da bi nam bilo bolje. Zato zmerno z delom. Če začutimo, da potrebujemo sproščanje in počitek, je bolje, da si ga vzamemo, kot da pregorimo.

Orakeljska karta »Glej samo ljubezen« nam sporoča, naj gledamo s srcem. Retrogradni Merkur, ki bo trajal 3 tedne, lahko povzroči motnje v komunikaciji z ljudmi in z elektronskimi napravami. Karta pravi, naj se ne zapičimo preveč v napake drugih in nesporazume, saj ljudje nehote rečemo kaj, kar prizadene drugega, potem pa se branimo in s tem situacijo še poslabšamo. Prizanesljivi bodimo tudi do sebe in svojih napak.

Veliko zmernosti, delovnih uspehov in prijetne komunikacije vam želim. Objem, Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.