Nasvet tedna od 5.8. do 11. 8. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Na glavo obrnjena karta Treh čaš nam svetuje, naj se v ponedeljek in torek potrudimo in najdemo v svojem življenju stvari, za katere smo hvaležni. Čeprav ne bomo v celoti zadovoljni s svojimi dosežki ali situacijo, ne smemo biti pregrobi do sebe in se dajati v nič. Včasih napredujemo hitro in včasih počasi. Običajno pa pomaga že, da v družbi prijateljev potožimo o tem, kar nas muči in težave se ne zdijo več tako pereče.

V sredo in četrtek se nam bo zdelo, da kar naprej prihajajo nove stvari, ki potrebujejo našo pozornost, zato bo pametno, da se jih lotimo po vrstnem redu, od najbolj nujne naprej. Mikalo nas bo tudi, da se pregrešimo s hrano, ki ne spada v našo dieto ali opustimo fizično aktivnost, ki smo jo načrtovali. Z malo volje bo težnja, da bi se prepustili lenobi in opustili načrte za zdravo življenje, minila, stvari se bodo razrešile in spet bomo zanesljivo peljali svoje življenje naprej tako, kot si ga želimo.

V petek, soboto in nedeljo se bomo končno oddahnili od napornega tedna, minil bo občutek, da moramo kar naprej za nekaj skrbeti in urejati stvari. Lahko se bomo sprostili in si oddahnili. Ustrezale nam bodo mirne dejavnosti, počitek in branje knjige.

Naj bo teden, ki prihaja, čim manj naporen. Želim vam čim več malih uspehov in drobnih stvari, ki nam delajo življenje prijetno. 🙂 Objem, Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.