Nasvet tedna od 7. 10. do 13. 10. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission. Daily Guidance from Your Angels oracle cards, © 2006 by Doreen Virtue

Tarot karta Kraljice čaš nas vzpodbuja, naj gledamo s srcem. Svet lahko spreminjamo na bolje tudi tako, da skrbimo za bližnje. Jih poslušamo. Smo tu, ko nas potrebujejo. Pomoč in prijazne besede, ki jih bomo namenili ljudem okrog nas, bodo hvaležno sprejete. Ne pozabimo poskrbeti zase, se poslušati in si vzeti čas za stvari, ki nas osrečujejo, da lahko energijo delimo naprej.

Če vas pestijo finančne skrbi, vam tarot karta Petih kovancev sporoča, da bo manjša finančna pomoč vsaj za nekaj časa olajšala stanje. Čeprav denarja ne bo veliko, pa se v prihodnosti obetajo boljši časi in več možnosti za zaslužek.

Tarot karta Svečenika nas vabi, da se udeležimo tečajev in delavnic, ki se oktobra povsod ponujajo. Uživali bomo med enako mislečimi, pozitivne energije skupine nas bodo energetsko napolnile 😊, pridobljeno znanje pa nam bo v prihodnosti zagotovo prišlo prav.

Angelska karta Zakona privlačnosti svetuje, naj v vsaki situaciji poskušamo videti nekaj pozitivnega. Tudi in predvsem iz neprijetnih situacij se nekaj naučimo in pridobimo novo izkušnjo. Če se osredotočimo na lepe stvari, bomo videli in doživeli lepe stvari. Če smo hvaležni za to, kar že imamo, bomo zadovoljni in pomirjeni z življenjem. Dobiš to, kar daješ od sebe. Nekateri imenujejo to Karma ali Kar seješ, to žanješ. Ali: Raste to, čemur posvečaš pozornost. Pozitivne misli dvignejo našo vibracijo in k nam privabijo ljudi z enakimi vibracijami.

Želim vam, da ste pozorni na nove priložnosti, ki se vam bodo kot po naključju ponudile ta teden.  😊 Objem, Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.