Nasvet tedna od 8. 7. do 14. 7. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

 

Včasih se obotavljamo storiti korak naprej, ker ne vemo kaj nas čaka ali ker dvomimo sami vase. Na glavo obrnjena tarot karta Kočije zagotavlja, da včasih življenje poskrbi, da ne stojimo predolgo na mestu. V začetku tedna nam bodo zunanji dogodki pomagali, da se bomo premaknili naprej in se začeli ukvarjati s stvarmi, ki potrebujejo našo pozornost.

Karta Kralja palic nam sporoča, da bomo v sredini tedna potrpežljivo, preudarno in samozavestno sledili svojim ciljem in jih tudi uspešno uresničevali. Nič nam ne bo pretežko. Delo, potovanje, učenje, vse bo brez večjih naporov opravljeno tako, kot je treba. Ni lepšega kot občutek, da sami nadzorujemo in upravljamo s svojim življenjem.

Za konec tedna nas karta Vstajenja vzpodbuja, naj sledimo svojim sanjam. Zdaj je pravi čas, da se znebimo vsega, kar nas ovira in česar ne potrebujemo več. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali za ljudi/stvari/dejavnosti v katerih ne uživamo. Čas je, da se poslušamo in delamo to, kar nas osrečuje in se družimo z ljudmi, s katerimi nam je lepo.

Naredimo si teden, ki prihaja, edinstven in navdihujoč. Vesolje nas pri tem podpira.  🙂  Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.