Nasvet tedna od 9. 12. do 15. 12. 2019

Spirit Within Tarot, © 2017 by Steven Bright. All rights reserved, used by permission.

Ta teden nadaljuje prijetnost prejšnjega tedna in če sklepam po kartah, bo filmsko srečen in sladkoben, saj obljublja veliko lepega.

Tarot karta Desetih čaš je karta izpolnjenih želja, karta sreče. Predan odnos z osebo, ki ji lahko povsem zaupamo. Zadovoljstvo ob tem, kar že imamo. Trenutna radost, ko nam zapoje srce. Morda nam bo četrtkova polna luna pomagala odvrniti pogled od malenkosti, v katere se zapičimo in ki nam dvigujejo pritisk, pa v resnici niso prav nič pomembne. Če nam bo uspelo, da obrnemo fokus in najdemo v sebi hvaležnost za ljudi, ki so z nami kljub našim občasnim muham, za pomoč, ki jo dobimo ali delimo, za pogovor, ki nam odvzame breme ali nas samo napolni, bomo v devetih nebesih lahko že na Zemlji.

Usmerjanje pozornosti in hvaležnost za dobre stvari v našem življenju lahko povzroči tudi srečo v krogu družine ali ljudi, ki so nam kot družina, o čemer govori tarot karta Desetih kovancev. Varnost in udobje ki ga občutimo, ko smo skupaj, ko opazimo, da delimo iste vrednote in ko vemo, da je nekdo tu za nas in mi za njega. Mir in občutek pripadnosti, ko smo lahko to, kar smo in so drugi ob nas lahko to, kar so. Domač prijeten občutek sreče, ko je želodec sit in noge tople.

Karta Norca nas nagovarja, naj si dovolimo biti naivni, spontani, neustrašni, malo odštekani, otročji in pripravljeni uživati v trenutku. Pravi čas je, da poskusimo nekaj novega in norega. Kdo ve, kaj vse je mogoče. In zakaj bi vedno delali iste stvari na enak način?

Vsak dan je lahko lep, če se tako odločimo. Pravijo, da bo leto 2020 začetek obdobja, ko bodo v ospredju spet skrb za človeka in osebnostna rast. Se že začenja, se mi zdi. 😊 Objem, Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.