Nasvet tedna od 9. 9. do 15. 9. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission. Doreen Virtue Magical Mermaids and Dolphins oracle cards, © 2003 by Doreen Virtue

Odnosi: Tarot karta Paža palic prikazuje osebo, ki stoji na razpotju in ne ve, katero pot naj ubere. Mucek, ki pozna teren, ga želi usmeriti na pravo pot. Karta govori o tem, da včasih dobri prijatelji našo situacijo vidijo bolje od nas samih. Dajejo nam nasvete in nas poskušajo preusmeriti na pot, za katero mislijo, da bi bila za nas boljša. Včasih poslušamo njihov nasvet, pogosto pa naredimo po svoje. Ta teden bi bilo pametno, da nasvete prijateljev slišimo.

Služba: Tarot karta Norca nam sporoča, da bo sreča na strani pogumnih. Če bomo pred nalogo, ki nam bo povzročala nelagodje zaradi neznanega področja, bo najbolje, da se je lotimo, kot da smo jo že uspešno opravili. Uspelo nam bo, ker nas bodo naše izkušnje in znanje rešili iz vsake situacije.

Nasvet tedna: Orakeljska karta Igre govori o tem, da vsi potrebujemo sprostitev, igro, smeh in razvedrilo. Kdor samo dela, se hitro lahko znajde v praznem teku in izgubi zagon. Če se bo komu zdelo, da ima preveč dela, da bi si vzel čas za počitek, mu karta zagotavlja, da je pomembno, da delamo stvari, ki so nam v veselje. Med počitkom pogosto dobimo kreativne ideje in rešitve, se napolnimo in najdemo navdih za naprej.

V petek, 13. 9., bo tudi polna luna. Naj vam izpolni vse pogumne, igrive in kreativne želje. Objem,  🙂  Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na zgornji gumb dovoljujete, da vam Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart. Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.