Nasvet za teden od 1. 4. do 7. 4. 2019

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

Pred nami je čudovit teden, ki nam bo naklonjen v vseh pogledih. 😊

Karta Kolesa sreče nam sporoča, da se nam bo že v ponedeljek in torek zdelo, da nam gre vse kot po maslu. Stvari se bodo čudežno razpletale. Polni bomo optimizma in dobre volje. Vse, česar se bomo lotili, nam bo šlo dobro od rok. Lepo pomladno vreme nam bo pri tem le v pomoč.

Kralj čaš nam sporoča, da bomo v sredo in četrtek ljubeči do bližnjih. Počutili se bomo odlično, čustva bomo imeli pod nadzorom in tudi manjši dnevni izzivi nas ne bodo vrgli iz tira. Dober čas bo za nežnost, romantiko, zasanjanost, zmenke in druženje s prijatelji.

Petkova prazna luna (mlaj) nas bo že v četrtek nagovarjala, da premislimo, kakšne želje imamo. Če jih bomo ozavestili ali jih zapisali na list papirja, bomo imeli več možnosti, da se nam uresničijo. 😊

V petek, soboto in nedeljo bomo polni energije. To bodo dobri dnevi za uvajanje novosti. Brez strahu se bomo lotili stvari drugače in začeli z dejanji, ki nas bodo usmerila proti našemu želenemu cilju.

Veliko sreče, ljubezni in norih idej vam želim. Naj bo teden najlepši doslej. Lidija