Nasvet za teden od 10. 12. 2018 do 16.12.2018

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

ODNOSI med nami in bližnjimi bodo ta teden potekali v prijetnem vzdušju. V vsakem trenutku bomo našli nekaj, da se lahko veselimo. Na nas bo vplival skupinski duh, tekmovalnost in primerjanje z drugimi bosta v ozadju. Skupaj bomo sodelovali in skupaj se bomo veselili uspehov. Tudi morebitne težave in konflikti se bodo kar sami od sebe razrešili.

Naše ZDRAVJE in počutje ta teden bosta dobro. Veliko bomo na svežem zraku in uspelo nam bo, da se bomo držali načrtovane diete in telesnih aktivnosti. Sprehod ali tek v naravi nam bosta pomagala, da si bomo predihali telo in zbistrili um. Tudi naše misli bodo jasne in osredotočene na delo. Točno bomo vedeli kaj hočemo in tega se bomo tudi držali.

S SLUŽBI bomo uspešno dokončali skupen projekt. Želja po individualnosti bo potisnjena v ozadje. Prevladoval bo skupinski duh in miselnost: Vsi za enega, eden za vse. Obeta se nam zabava in praznovanje. Končno se bomo lahko poveselili in naplesali do zgodnjih jutranjih ur. Paziti bo treba le, da nas naslednji dan ne bo bolela glava. 😊