Nasvet za teden od 14.1. 2019 do 20.1.2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

V tem tednu bomo polni energije in načrtov. Počutili se bomo odlično in ne bomo dvomili vase in v svoje sposobnosti.

Našli bomo notranjo moč, da naredimo to, kar smo že dalj časa želeli, pa zaradi nezaupanja vase tega nismo naredili. Karta paža palic kaže na to, da se bomo brez strahu lotili stvari, ki smo jih že nekaj časa odlašali, a jih moramo storiti. Jasne misli, samozavest in drznost nam bodo pri tem v pomoč.

Karta kraljica palic kaže na to, da se bomo počutili zelo uspešne. Okoliščine in energije nam bodo nakloljene in uspelo nam bo vse, česar se bomo lotili. Sedaj je čas, da v svojem malem kraljestvu (doma in v službi) naredimo spremembe in pospravimo ali spremenimo stvari tako, da nam bo lepše.

Karta dvojka palic nam pove tudi, da je čas za načrtovanje potovanja ali večje spremembe (prenova stanovanja, selitev,…). Ker so energije tega tedna dobre in nas pri tem podpirajo, bomo cilje postavili dovolj visoko, da bomo z njimi zadovoljni, ko se uresničijo.

Že v nedeljo zvečer se lahko pripravimo na polno luno, ki bo nastopila v ponedeljek ob 6.16 zjutraj. Kako? Premislimo, česa ne potrebujemo več ( jeza, slabe misli, negotovost, krivda, tesnoba,…). Zapišimo vse, kar nas teži, na papir. Papir previdno zažgimo z namero (mislijo), da vesolju predajamo stvari, ki nas težijo. Naj jih vesolje reši namesto nas. K počitku bomo legli osvobojeni bremen in težav in lažje bomo zaspali.

Naredimo si teden lep.  Lidija