Nasvet za teden od 15. 4. do 21. 4. 2019

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.
Če se vam je zdelo, da je prejšnji teden hitro minil, vam bo naslednji teden švignil, kot bi mignil. 😊
 
Karta Osmih palic kaže na to, da se bodo (dobre) stvari dogajale hitro in nenapovedano. Ujeti bomo v vrtinec dogajanja in ne bomo imeli veliko časa za premislek. Projekti, ki smo jih že dolgo načrtovali, bodo nenadoma realizirani. Morda se nam obeta potovanje ali pa bomo izvedeli dobro novico. Teden bo aktiven, poln kreativnih idej in pozitivnih sprememb.
 
Ob vsem tem nam karta Kralja kovancev namiguje na to, da bomo le s težavo držali pod kontrolo svoje kraljestvo (svoj dom, družino) in skrbeli za to, da bodo stvari opravljene kot je treba. Veliko (samo)kontrole in dela bo potrebnega, a na koncu se bo obrestovalo tako, da bo vse v najlepšem redu in se bomo zadovoljni lahko oddahnili.
 
Karta Štirih kovancev nas opozarja pred brezglavim nakupovanjem in nam svetuje, naj ta teden premislimo vsak nakup in kupujemo le tisto, kar zares potrebujemo. Lahko se nam zgodi nepričakovan izdatek (popravilo, prometni prekršek, zdravstvene usluge,…), ki ga bomo poravnali le s težkim srcem. Na srečo bo znesek tolikšen, da si ga bomo lahko privoščili brez večjega glavobola.
 
Veliko lepih stvari se bo zgodilo v tem tednu. Naj nam v naglici življenja uspe najti mirne trenutke zamo zase. 😊 Objem vsem, Lidija

Prijavite se na tedenske nasvete Tarot kart!

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*


Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.