Nasvet za teden od 2. 12. 2018 do 9.12.2018

Anna K Tarot, © 2008, 2010 by Anna Klaffinger, used by permission.

Pri ODNOSIH bo priporočljivo, da se držimo že usklajenih in utečenih dejavnosti. Kralj mečev ima jasno vizijo in je zelo racionalen. Ta teden bo bolje, da ne delujemo iz srca, pač pa da ohranimo trezno glavo. Tudi v primeru nesoglasij bo bolje, da svoje nestrinjanje podkrepimo s trdimi argumenti. Povišan glas, vpitje in čustveni izbruhi ta teden ne bodo prinesli nič dobrega.

Naše ZDRAVJE in počutje ta teden bo dobro. Iskali bomo družbo prijetnih ljudi, s katerimi bomo krepili dobre odnose, kramljali, se veselili in delili težave. Lahko bi rekli: Trije objemi na dan preženejo zdravnika stran. Druženje s prijatelji ali ljubljenimi ni zapravljanje časa. Je hormonsko usklajevanje in energetsko polnjenje, ki pomaga, da se bolje počutimo in da smo zato bolj imuni na bolezni.

KARIERA ta teden ne bo ogrožena. Vsak od nas bo pri delu našel nekaj dobrega, v čemer uživa in kjer se lahko izkaže. Manjše nevšečnosti se bodo hitro zgladile. S sodelavci bomo usklajeni in bomo delovali kot dobro utečena ekipa.