Nasvet za teden od 22. 4. do 28. 4. 2019 je UPANJE

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

Karte tega tedna v duhu velikonočnih praznikov, ko kristjani praznujejo čudež Jezusovega vstajenja od mrtvih, govorijo o UPANJU. O veri, da bo na koncu vse dobro.

Karta Zvezde govori o tem, da nikoli ne smemo izgubiti upanja. Tudi in še sploh, če se znajdemo v stiski in ne vemo, kako naprej. Zakon privlačnosti govori o tem, da tisti, ki zaupajo, sanjarijo in vizualizirajo svoje želje, kot da so se že uresničile. V svoje življenje res prikličejo to, o čemer sanjajo. Moramo upati, zaupati in verjeti, da bo na koncu vse dobro. Čudeži se dogajajo tudi v resničnem življenju in včasih se stvari razrešijo tako nepričakovano in nenadoma, da si tega niti v sanjah ne bi mogli predstavljati.

Tarot karta Moči nam pove, da težave, ki nas trenutno pestijo, niso zaman, ampak so za to, da zrastemo. Še sami ne vemo, kaj vse se skriva v nas, dokler nimamo možnosti, da to pokažemo v kriznih situacijah. Težave so zato, da se zavemo svoje moči in sposobnosti, da se prebijemo iz nevšečnosti. Ponudijo nam možnost, da izboljšamo stvari, ki ne delujejo tako, kot bi morale.

Karta Desetih čaš nam zagotavlja, da bo na koncu vse dobro. Problemi se bodo rešili in spet bomo srečni, dokler se ne bodo pojavili novi in nam ponudili možnost, da spet dokažemo, da smo več in da zmoremo več.

Lep teden vam želim. Ne pozabite. Na koncu bo vse dobro. Če še ni vse dobro, to pomeni, da še ni konec. 😊 Lidija