Nasvet za teden od 25.3. do 31.3. 2019

The Akashic Tarot, © 2017 by Sharon Anne Klingler and Sandra Anne Taylor, published by HayHouse

Retrogradni Merkur še vedno moti komunikacijo in delovanje elektronskih naprav. Tudi meni je povzročil težave, zato je tale napoved malo poznejša kot običajno. Hvala, Merkur, za to izkušnjo. 😊 Na srečo se bo v četrtek spet obrnil v pravo smer in na Zemlji bo spet vse tako, kot mora biti.

Kaj moramo ta teden vedeti? Teden, ki je pred nami, je naklonjen učenju. Imeli bomo priložnost, da se učimo od mojstrov, ki so že usvojili to, k čemer mi stremimo. Hkrati bomo imeli možnost deliti znanje s tistimi, ki nas občudujejo in v nas vidijo osebo, ki ima dovolj znanja na določenem področju. Dobro nam bo šlo logično sklepanje in znanstvene ugotovitve.

Kaj bi bilo dobro narediti? Vsak od nas je lahko luč za nekoga. Že s tem, da si vzamemo čas, poslušamo, da smo fizično navzoči in da smo na voljo, če nas kdo potrebuje. Ta teden bi bilo dobro, da se zavedamo tega in prinesemo svojo luč tistim, ki jih imamo radi. Če opazimo, da potrebujejo pomoč ali so preveč obremenjeni, jim pomagamo tako, kot zmoremo in znamo.

Lekcija za nas Teden, ki je pred nami nam bo omogočal, da skozi pridobivanje novih znanj in sodelovanje z drugimi odkrijemo in razrešimo nekaj stvari, ki so nam bile do sedaj uganka. Bolje bomo spoznali in razumeli sebe in druge. Dojeli bomo tudi, da na nekatere stvari nimamo vpliva in da se svet vrti po svoje ne glede na to, kaj nam je prav in kaj nam ni.

Lep teden želim vsem. Naj bo razsvetljen. 😊 Lidija