Nasvet za teden od 28. 1. 2019 do 3. 2. 2019

Tarot of the New Vision © Lo Scarabeo srl, via Cigna 110, 10155 Torino, Italy. All rights reserved, used by permission.

Česa se moramo še naučiti? Karta treh palic nam pove, da smo že pogumno zakorakali svojim ciljem naproti. Toda pot je včasih dolga in naporna. Delamo in se trudimo, pa vendarle ne pridemo do cilja in za hip nas bo prijelo, da bi kar odnehali. Včasih se nam bo zazdelo, da naše delo nima nobenega smisla. Lekcija tega tedna je VZTRAJNOST. Ni važno, kako majhen je naš korak, če se premikamo proti cilju, bomo do njega tudi prišli.

Kaj je dobro vedeti? Obrnjena karta 7 mečev nas svari pred tem, da bi hoteli po bližnjici do cilja. Ne bo se dobro končalo za nas, če bi nam prišlo na misel, da bi koga prenesli okrog, se okoristili s tujim delom, se poskušali izmikati svojim obveznostim, goljufati ali kako drugače nepošteno ravnati. Karma bi nam vse dvojno vrnila.

Kaj bi bilo dobro narediti? Obrnjena karta 7 čaš govori o tem, naj se že enkrat odločimo kaj bi radi. Predolgo sanjarimo in kolebamo med vsemi možnostimi in zidamo gradove v oblakih. Izberimo eno stvar, ki jo je potrebno narediti. Osredotičimo se nanjo in jo opravimo tako, kot je treba. Dobro se bomo počutili in lažje se bomo lotili preostalih nalog.

Teden bo tak, kakršen bo naš odnos do stvari, ki nam bodo prekrižale pot. Naj se vse težave spremenijo v uspešno premagane izzive. 😊 Objem vsem. Lidija