Nasvet za teden od 4. 2. do 10.2. 2019

Viceversa Tarot© Lo Scarabeo, 2017, Via Cigna 110, 10155 Torino, Italy. All rights reserved, used by permission.

Več o energijah tega tedna boste izvedeli, če kliknete na 6 minutni avdio posnetek zgoraj. Za tiste, ki te možnosti nimate, pa je kratek povzetek spodaj. 

Tarot karta štirih palic prikazuje dva človeka, ki se sredi dneva predajata zabavi in se neobremenjeno veselita trenutka. Ne sprašujeta se, ali ju kdo gleda, ne premišljujeta o svojih obveznostih, odložila sta skrbi in uživata prav ta trenutek. Karta štirih palic kaže na to, da bodo energije tega tedna dobre za vsakovrstna praznovanja in naključna druženja. Če se vam pokaže priložnost za spontano praznovanje in druženje, se ne obotavljajte, pač pa jo izrabite in uživajte v trenutku. Posoda, nakupovanje, družina, pospravljanje, bodo še vedno tam, ko se vrnete domov. Vi pa boste dobre volje in z lahkoto boste opravili vse svoje dolžnosti.

Česa potrebujemo več? Karta paž čaš nam sporoča, da ta teden potrebujemo več časa za sanjarjenje. Včasih ni nič narobe s tem, da si dovolimo sanjariti o stvareh, pa naj bodo uresničljive ali ne. Brez slabe vesti uživajmo ob zidanju gradov v oblakih, davno pozabljenih fantazijah, norih idejah in sanjarjenjih, ki so za nekatere zapravljanje časa, nam pa povzročajo lepe občutke in uživamo v njih.

Česa potrebujemo manj? Karta devet palic nam govori o tem, da smo v neki zadevi že skoraj na cilju, pa si zaradi preteklih negativnih izkušenj ne upamo narediti zadnjega koraka. Govori nam, da potrebujemo manj strahu, paranoje, opreznosti. Svetuje nam, naj brez strahu stopimo naprej in dokončamo projekt. Pot v neznano je včasih negotova in strašljiva, a vesolje nam sporoča, da se bo tokrat vse dobro končalo.

Želim vam lep, razigran, pogumen in sanjav teden. Lidija