Nasvet za teden od 8. 4. do 14. 4. 2019

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

Karta Sedmih palic nam sporoča, da se bo naš pogled na stvari razlikoval od pogleda drugih vpletenih. Trdno bomo verjeli v svoj prav in pripravljeni bomo braniti svoje stališče. Karta nam sporoča, da moramo stati za tem, v kar verjamemo, če so nam stvari pomembne. Z vztrajnostjo, potrpežljivostjo in nekaj humorja nam bo uspelo, da bomo situacijo rešili tako, da bomo ostali zvesti sami sebi, a še vedno v dobrih odnosih z drugimi.

Karta Desetih čaš je vedno dobra napoved, saj simbolizira prijateljstvo, družino ali drugo skupino, v kateri se dobro počutimo. Hvaležni bomo za dobre odnose, ki jih imamo z drugimi, saj niso prišli sami od sebe, pač pa smo jih dosegli tako, da smo za njih skrbeli, jih negovali in jim posvečali svoj čas in energijo.

Karta Dveh čaš nam sporoča, da bo teden odličen za sklepanje dogovorov, zavezništev, trdnega prijateljstva, za novo romantično zvezo ali za uspešno poslovno partnerstvo. Vse vezi, ki se bodo ta teden stkale, bodo uspešne in dolgotrajne.

Naredite si teden ljubeč in uspešen. Vse dobro vam želim, Lidija