Pogosta tarot vprašanja

 

Kako deluje Tarot?

Oseba, ki bere karte, se s pomočjo intuicije poveže z energijami (višjo zavestjo) in s pomočjo Tarot kart sprejema odgovore, ki vam pomagajo pri odločitvah.

Tarot nam dogodke osvetli z drugega zornega kota ali pa nam potrdi to, kar podzavestno že vemo. Najbolj koristen je, kadar obtičimo na mestu in ne vemo kako naprej, saj nas lahko usmeri na pravo pot.

 

Ali Tarot karte lahko prerokujejo prihodnost?

Tarot karte lahko seveda tudi predvidijo dogodke v prihodnosti GLEDE NA TRENUTNO SITUACIJO. Toda vsi ljudje imamo svobodno voljo in če spremenimo svoje mišljenje, obnašanje in dejanja, spremenimo tudi dogodke v prihodnosti in s tem lahko spremenimo svojo usodo.

Tarot karte pokažejo pretekle vzorce, ki so pripeljali do trenutnih razmer in nakažejo, kako se bo po vsej verjetnosti situacija odvijala v prihodnosti, če se vzorci obnašanja ne bodo spremenili.

Bolj koristno kot napovedovanje prihodnosti je, da uporabimo karte za to, da preučimo situacijo, v kateri se nahajamo in se na podlagi možnosti, ki jih pokažejo karte, sami odločimo o svojih prihodnjih dejanjih. Še posebej uporaben je Tarot, kadar se znajdemo na razpotju, ker nam lahko pokaže, kaj se bo po vsej verjetnosti zgodilo, če izberemo eno ali drugo možnost.

 

Na katera vprašanja lahko odgovarja Tarot?

Tarot lahko odgovarja na vsa vprašanja o ljubezni, poslu, karieri, splošni blaginji, ovirah, ki vam stojijo na poti, družinskih in poslovnih odločitvah, odnosih med vami in drugimi ljudmi ter o vsem drugem, kar vas trenutno teži.

Karte nam lahko pokažejo situacijo, v kateri se trenutno nahajamo, možnosti, ki jih imamo, čemu se je najbolje izogniti, kakšne ovire nam stojijo na poti in kako se spopasti z njimi, naše strahove in naše prednosti, kako ravnati, da ustvarimo najboljše možne izide,… in še mnogo drugih stvari.

Kadar karte pokažejo, da se nam v prihodnosti obeta neprijeten dogodek ali situacija, nam lahko ponudijo tudi nasvet, kako se izogniti težavam.

 

Ali so vprašanja, na katera ne odgovarjate?

Zaradi osebne etike NE ODGOVARJAM na vprašanja o smrti, zdravju, zadetkih na loteriji ali tretjih osebah, ki niso povezane z vami. Ne ukvarjam se z uroki in prekletstvi. Za podroben seznam vprašanj, na katere NE ODGOVARJAM, kliknite na pogoje, omejitve in etični kodeks.

 

Ali karte lahko napovejo točen čas dogodkov?

Natančen čas je najteže napovedati. Tarot lahko čas napove le okvirno. Bolj ko je dogodek časovno oddaljen, več stvari lahko vpliva nanj.

 

Kako lahko Tarot karte delujejo, če nisem z vami v istem prostoru?

Energije delujejo izven časa in izven prostora. Ni pomembno, ali sedite neposredno pred menoj ali če ste v odročni vasi na koncu sveta – preko kart se lahko povežem z višjo zavestjo in z vašim vprašanjem ter za vas dobim odgovore, ki so v vaše najvišje dobro.

 

Kaj, če karte pokažejo kaj slabega?

Včasih se nam v življenju dogajajo stvari, ki nam niso všeč. Vsak od nas ima svoje preizkušnje. Kadar karte pokažejo težave, vedno vprašam tudi za nasvet, kako se rešiti iz dane situacije in karte nakažejo možno rešitev problema. Če že vnaprej vemo, kaj se nam lahko zgodi, se lahko bolje pripravimo in bolje izbiramo svoja dejanja. Ljudje imamo svobodno voljo in prihodnost lahko spremenimo, če spremenimo svoja dejanja.

 

Kako najbolje oblikujem svoje vprašanje?

Če mi boste zastavili zelo splošno vprašanje, npr :«Povejte mi kaj o mojem življenju!«, boste dobili tudi zelo splošen odgovor. Tarot karte najbolje delujejo, če lahko tisto, kar vidim v kartah, postavim v nek kontekst. Zato mi pomaga, če mi o vaši situaciji poveste vsaj nekaj bistvenih stvari. Ni pa mi potrebno opisovati podrobnosti. Prav tako ne potrebujem imen, ampak samo kratico imena osebe ali službe za katero sprašujete.