Pogosta tarot vprašanja

 

Kako deluje Tarot?

Oseba, ki bere karte, se s pomočjo intuicije poveže z energijami (višjo zavestjo) in s pomočjo Tarot kart sprejema intuitivna sporočila, ki vam pomagajo pri odločitvah.

Tarot dogodke osvetli z drugega zornega kota ali potrdi to, kar podzavestno že sami vemo. Kadar obtičimo na mestu in ne vemo kako naprej, nas usmeri na pravo pot.

 

Ali Tarot karte lahko prerokujejo prihodnost?

Tarot karte lahko predvidijo dogodke v prihodnosti GLEDE NA TRENUTNO SITUACIJO.  Pokažejo pretekle vzorce, ki so pripeljali do trenutnih razmer in nakažejo, kako se bo po vsej verjetnosti situacija odvijala v prihodnosti, če se vzorci obnašanja ne bodo spremenili.

Toda vsi ljudje imamo svobodno voljo in če spremenimo svoje mišljenje, obnašanje in dejanja, spremenimo tudi dogodke v prihodnosti in s tem lahko spremenimo svojo usodo.

Bolj koristno kot napovedovanje prihodnosti je, da uporabimo karte za to, da preučimo situacijo, v kateri se nahajamo.  Na podlagi možnosti, ki jih pokažejo karte, se sami odločimo o svojih prihodnjih dejanjih.

Tarot intuitivno svetovanje je še posebej uporabno, kadar se znajdemo na razpotju, saj  nam lahko pokaže, kaj se bo po vsej verjetnosti zgodilo, če izberemo eno ali drugo možnost.

 

Na katera vprašanja lahko odgovarja Tarot?

Tarot lahko odgovarja na vsa vprašanja o ljubezni, poslu, karieri, splošni blaginji, ovirah, ki nam stojijo na poti, družinskih in poslovnih odločitvah, odnosih med nami in drugimi ljudmi ter o vsem drugem, kar nas trenutno teži.

 

Ali so vprašanja, na katera ne odgovarjate?

Zaradi osebne etike NE ODGOVARJAM na vprašanja o smrti, zdravju, zadetkih na loteriji ali tretjih osebah, ki niso povezane z vami. Ne ukvarjam se z uroki in prekletstvi. Za podroben seznam vprašanj, na katere NE ODGOVARJAM, kliknite na pogoje, omejitve in etični kodeks.

 

Ali karte lahko napovejo točen čas dogodkov?

Natančen čas je težko napovedati. Tarot lahko čas napove le okvirno. Bolj ko je dogodek časovno oddaljen, več stvari lahko vpliva nanj.

 

Kako lahko Tarot karte delujejo, če nisem z vami v istem prostoru?

Energije delujejo izven časa in izven prostora. Ni pomembno, ali sedite neposredno pred menoj ali če ste v odročni vasi na koncu sveta – preko kart se lahko povežem z višjo zavestjo in z vašim vprašanjem ter za vas dobim odgovore, ki so v vaše najvišje dobro.

 

Kaj, če karte pokažejo kaj slabega?

Včasih se nam v življenju dogajajo stvari, ki nam niso všeč. Vsak od nas ima svoje preizkušnje. Kadar karte pokažejo težave, vedno vprašam tudi za nasvet, kako se rešiti iz dane situacije in karte nakažejo možno rešitev problema. Če že vnaprej vemo, kaj se nam lahko zgodi, se lahko bolje pripravimo in bolje izbiramo svoja dejanja. Ljudje imamo svobodno voljo in prihodnost lahko spremenimo, če spremenimo svoja dejanja.

 

Kako najbolje oblikujem svoje vprašanje?

Če mi boste zastavili zelo splošno vprašanje, npr :«Povejte mi kaj o mojem življenju!«, boste dobili tudi zelo splošen odgovor. Tarot karte najbolje delujejo, če lahko tisto, kar vidim v kartah, postavim v nek kontekst. Zato mi pomaga, če mi o vaši situaciji poveste vsaj nekaj bistvenih stvari. Ni pa mi potrebno opisovati podrobnosti. Prav tako ne potrebujem imen, ampak samo kratico imena osebe ali službe, za katero sprašujete.

Več o postavljanju vprašanj si lahko preberete v članku spodaj:

Zakaj vprašanja z odgovorom »DA – NE« niso dobra za Tarot?