Tedenski nasvet od 11. 3. do 17. 3. 2019

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

V ponedeljek in torek bo prevladovala energija karte Paža palic. Zavzeti bomo za delo in polni idej. Dobro nam bo šlo od rok načrtovanje, kreativni projekti in vse, kar nas veseli.

Sreda in četrtek bosta v drugačnem duhu. Karta Devetih kovancev kaže na to, da se bo začetna energija tedna polegla in najbolj si bomo želeli počitka, miru in biti sami s seboj. Tisti, ki bomo izkoristili delovno energijo ponedeljka in torka in v teh dveh dneh postorili stvari, si bomo v sredo in četrtek kljub kaotičnemu vsakdanjiku lahko privoščili razkošje uživanja s seboj in ob stvareh, ki nas osrečujejo.

Karta Desetih kovancev kaže na to, da bodo petek, sobota in nedelja v znamenju prijetnih in povezovalnih energij. Vsa druženja bodo minila v prijetnem vzdušju. Konec tedna bo dober za piknike in praznovanja, ali pa samo za obiske. Veseli bomo, da smo skupaj in da imamo drug drugega.

Nasvet tedna: Karta Puščavnika nam priporoča, naj se v stresnih situacijah najprej umirimo in globoko zadihamo. Vse lahko rešimo, če ne reagiramo živčno ali brezglavo. Dihanje, meditacija, joga ali počitek so stvari, ki nam bodo zbistrile glavo in nam pomagale, da hitreje in lažje premagujemo življenjske izzive.

Lep teden je pred nami. Zima, ki se poslavlja, bo še zadnjič zamahnila s svojim repom. Naužijte se sonca, prijateljev in življenja. Naj vam bo lepo, kjerkoli že ste. Objem vsem, Lidija