Tema tedna od 10. 6. do 17. 6. 2019 je ŽIVLJENJE JE LEPO 😊

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Upam, da ste upoštevali nasvet prejšnjega tedna in si vzeli nekaj uric počitka kljub delu, ki ga nikoli ne zmanjka, se najedli češenj in se naužili sonca in poletnotoplih večerov.

Na glavo obrnjena tarot karta Cesarja kaže na to, da se bomo po sproščujočem koncu tedna le počasi vrnili v delovni ritem. Kar nekaj samodiscipline bo potrebno, da bomo v sebi našli zagon za reševanje nalog, ki smo si jih sami zadali.

Na srečo karta Kraljice palic kaže na to, da nam bo v sredi tedna vse steklo kot po maslu. Ne samo, da bomo postorili vse potrebno, brez težav bomo prekosili sami sebe in z novim žarom poskrbeli za stvari, ki nam bodo v prihodnosti koristile in nam prinašale zadovoljstvo.

Načrtujete za konec tedna zabavo in druženje s prijatelji? Obrnjena karta Sonca govori o tem, da je včasih tudi dobrega preveč. Zabava, ki se dobro začne, se lahko proti jutru prevesi v mačkasto pobitost. Pazite na količino popitega alkohola, objestne in nepremišljeno izrečene besede, pa tudi s svojim egom ne opletajte preveč. Zaščita proti soncu je v tem vremenu samoumevna, kajne?

En lep teden vam želim. Naj bo sončen, nasmejan in družaben. 😊 Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.