Tema tedna od 13. 5. do 19. 5. 2019 je NAČRTOVANJE

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

Tarot karta Osmih čaš kaže na to, da nas bo na začetku tedna navdajalo hrepenenje. Po novem, po neznanem, po nečem, kar bi zapolnilo melanhonijo, h kateri bo pripomoglo deževno in hladno vreme. Čeprav smo večino časa srečni, se bomo začeli spraševati, kaj bi lahko naredili, da bi bili v življenju še bolj izpolnjeni.

Karta Viteza kovancev govori o tem, da bo sredi tedna otožno sanjarjenje izpuhtelo. Zamenjali ga bodo jasne misli in načrti za novo dejavnost, projekt ali aktivnost. Vedeli bomo, česa si želimo in kako bi to dosegli. Zna se zgoditi, da bomo namig ali pomoč dobili od nekoga, ki je v stvareh bolj podkovan od nas.

Paž kovancev kaže na to, da bomo v drugi polovici tedna spet zadovoljni v svoji koži. Prepoznali bomo dobre stvari, ki jih imamo v življenju in z novo energijo se bomo lotili uresničevanja novih projektov.

Deževen teden, ki je pred nami, je ravno pravšnji za načrtovanje in crkljanje. Izkoristite ga. 😊 Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*

Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.