Tema tedna od 17. 6. do 23. 6. 2019 bo STRPNOST

Ponedeljkova polna luna zna povzročiti kar nekaj preglavic na poklicnem in osebnem področju.

Na začetku tedna se bomo zagnano lotili dela, ki nas čaka, ker ga bomo želeli čim prej opraviti, a kar naprej se bodo pojavljali novi izzivi in nove sitnosti. Jezilo nas bo, da nam bo urejanje nepomembnih stvari kratilo naš dragoceni čas in nas odvračalo od načrtovanega napredka. Ne bomo zadovoljni z lastno učinkovitostjo. To nas lahko naredi nestrpne do sebe in do drugih, kar se lahko izraža v tonu besed in energiji, ki jo bomo širili okrog sebe. Mogoče bo pametneje, da se kdaj pa kdaj ugriznemo v jezik.

Na glavo obrnjeni karti Kralja in kraljice mečev kažeta na to, da v tem tednu ne bo kaj dosti romantike. Vsak bo vpet v svoje delo in svoje občutke, zato se ne bo preveč ukvarjal z občutki drugih. Izrečene besede lahko povzročijo začasen odmik in užaljenost med partnerjema ali sodelavcema.

Na srečo bo konec tedna veliko bolj umirjen in čustveno potešen. Spet bomo našli ravnovesje in mir v sebi. Sitnoba bo minila, delo bo opravljeno. Našli bomo čas zase in za lepe stvari, ki se nam bodo ponujale na vsakem koraku. Z boljšim počutjem se bo vrnilo tudi razumevanje in empatija do drugih in do sebe. Vsega bo ravno prav – počeli bomo stvari, ki so dobre za dušo in tiste, ki so dobre za telo.

😊 Lep teden vam želim in naj vas tale luna čim manj trka. Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.