Tema tedna od 27. 5. do 2. 6. 2019 je VSE JE MOGOČE 😊

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

»Kadar dobro načrtujemo in trdo delamo, se nam vse želje lahko uresničijo.«, je glavno sporočilo kart za naslednji teden.

Karta Cesarja nam sporoča, naj verjamemo vase, v svoje znanje, izkušnje in sposobnosti. Kar dobro nam gre, zadovoljni smo z življenjem, ki ga živimo, kljub temu pa vidimo, kaj bi se še dalo izboljšati, da bi bili bolj pomirjeni in izpolnjeni. Teden je pravi, da načrtujemo nove stvari, ki bi nam življenje še polepšale.

Karta Osmih kovancev nam sporoča, da bo treba za izpolnitev želja tudi delati. Samo sanjarjenje ne bo dovolj. Zakon privlačnosti pravi, da je prvi korak do cilja to, da sploh vemo, česa si želimo. Če v mislih vizualiziramo svoje želje, kot da so se že zgodile, vesolje poskrbi, da se želje uresničijo. Vesolju pri tem zelo pomagamo, če tudi sami nekaj naredimo za to, da se približamo svojim ciljem. Včasih so lahko to drobni koraki, včasih pa večdnevno delo, učenje in piljenje spretnosti in veščin. Pomembno je, da ne odnehamo. Kar koli naredimo, samo, da gremo naprej. Enkrat hitreje, drugič počasneje, pomembno je le to, da se ne zataknemo na mestu.

Karta Čarovnika nam sporoča, da je vse mogoče. Prihodnost je v naših rokah. Če smo skrbno načrtovali in delali, smo zagotovo postali boljši pri svojem delu. Zato bomo lahko v prihodnosti svoje veščine in znanje dobro vnovčili. Največ sreče bodo imeli tisti, ki bodo sami poskrbeli, da jih bodo našle nove priložnosti.

Teden bo pravi za uresničevanje želja. 😊 Naj bo lep. Lidija

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.