Tema tedna od 29. 4. do 5. 5. 2019 je POTOVANJE

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

 

Tarot karte tega tedna so v znamenju potovanja. Potovanja po lepih krajih in potovanja v sebi in k sebi.

Teden bo prijeten in brez večjih izzivov, ki bi zasenčili praznične dni.

Tarot karta Norca nas spodbuja, naj se podamo na pot brezskrbno in brez nepotrebne prtljage (ročne in tiste v glavi), ki bi nas bremenila. Pred nami se razprostira cel svet. Četudi se bo kdaj zdelo, da stopamo po robu, se bo vse srečno končalo. Zvesti prijatelj, ki nas spremlja, bo potovanje naredil še toliko bolj zabavno. Vsi, ki se fizično ne boste premaknili nikamor, pa potujte v mislih. Predajte se spontanosti prazničnih dni in uživajte v trenutku.

Tarot karta Desetih palic nam sporoča, da bomo ta teden bremena in zadolžitve prenašali z lahkoto in spotoma. Vse delo bo opravljeno brez težav in dobra volja se nas bo držala do konca tedna.

Karta Sonca nam sporoča, da se bo teden, ki se je začel v pričakovanju novih izkušenj in dogodivščin, končal z zadovoljstvom. Pomirjeni, spočiti in polni lepih izkušenj ga bomo zaključili v družbi tistih, ki jih imamo radi.

Vsem, ki se odpravljate v nove kraje in tistim, ki boste doma spoznavali lepoto trenutkov želim, da izkoristite dobre energije tega tedna in uživate življenje. Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*

Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.