Tema tedna od 3. 6. do 9. 6. 2019 je DELO in REŠEVANJE ZAPLETOV 😊

Everyday Witch Tarot,© 2017, Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. Author Deborah Blake, Images Elisabeth Alba. All rights reserved, used by permission.

Vse tri karte prihodnjega tedna kažejo na to, da bomo naslednji teden kar zaposleni in se nam bo dogajalo veliko stvari naenkrat.

Karta Dveh kovancev za ponedeljek in torek napoveduje, da bomo uspešno reševali tekoče zadeve, če bomo znali določiti prioriteto in se najprej lotili najbolj pomembnih stvari. Čeprav bomo občasno dobili občutek, da je vsega preveč, se bo vse uredilo.

Na glavo obrnjena karta Sodbe za sredo in četrtek napoveduje, da se bomo morali ukvarjati z zadevo, za katero smo bili prepričani, da se je že zaključila. Pri obilici dela, ki ga imamo, nam bo to zelo odveč. Kasneje se bo izkazalo, da je to potrebno zato, da nas ta zadeva v prihodnosti ne bo več obremenjevala.

Petek, sobota in nedelja bodo v znamenju obrnjene karte osmih kovancev. To pomeni, da bomo imeli vsega dovolj in kljub temu, da nas bo čakalo še nekaj dela, se bomo odločili, da bomo nekatere stvari pustili nedokončane in si bomo privoščili zaslužen počitek.

»Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.« ali »Stvari niso tako grozne, kot se zdijo na prvi pogled.« ali »Še kaj hujšega smo zmogli.«, so lekcije tega tedna. Življenje je polno presenetljivih obratov. Kdo ve, česa smo sposobni. Naredimo si teden lep, kljub delu, ki nas čaka. Obilen objem, Lidija

Ne vem, koliko vas vlaga v kripto valute. Tiste, ki imate naložbe v kateri od kripto valut, bo morda zanimala tale pogumna napoved o kriptovalutah iz decembra 2018. Zakaj pogumna? Ker so taki in drugačni strokovnjaki takrat napovedovali konec kriptovalut. Zaenkrat je napoved kart veliko bolj pravilna od njihove. Blog lahko najdete TUKAJ: https://www.infiniti-tarot.si/kriptovalut-raje-se-ne-prodajajte/

 

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.