Tema tedna od 6. 5. do 12. 5. 2019 je DELO

Witches Tarot by Ellen Dungan, illustrated by Mark Evan© 2012 Llewellyn Worldwide, Ltd. 2143 Wooddale Drive, Woodbury, MN 55125. All rights reserved, used by permission.

Tarot karte tega tedna so v znamenju DELA.

Tarot karta Paž kovancev kaže na to, da bomo teden začeli delovno. Spočiti in umirjeni bomo nadaljevali tam, kjer smo končali pred prazniki. Čeprav se zdi, da je najlepše na počitnicah, pa bomo nekateri našli užitek tudi v opravljanju poklica, ki smo si ga izbrali. Kislo vreme nam bo pomagalo, da se bomo lažje vrnili na delovno mesto in med sodelavce.

Karta Stolpa nas opozarja, da se zna že v sredo ali četrtek umirjen začetek tedna spremeniti v stresnega. Nepričakovana in nenadna novica nam zna za trenutek zamajati tla pod nogami. Lahko se bomo počutili ogroženi glede odnosa, položaja, službe, denarja,… Na srečo bomo z nekaj truda rešili, kar se rešiti da. V prihodnosti bomo hvaležni za to izkušnjo. Izpostavila bo stvari, ki ne delujejo tako, kot bi morale in nam omogočila, da jih postavimo na novo. Dolgoročno bo to bolje za nas.

Karta Osem kovancev kaže na to, da bo tudi konec tedna v znamenju dela. Na srečo bo to delo, ki ga imamo radi in smo mu predani. Morda delo okrog hiše ali v hiši, študij ali nov tečaj v spretnosti, ki nas zanima, morda peka ali šivanje. Ukvarjali se bomo s stvarmi, ki nas veselijo in zadovoljni bomo z napredkom.

Vsako delo je lažje, če ga opravljamo s srcem. Želim vam, naj vam teden prinese veliko lepega. 🙂 Lidija

Če želite, se lahko prijavite na tedenske nasvete Tarot kart in jih prejemate naravnost v svoj elektronski predal!

 

S klikom na spodnji gumb dovoljujem, da mi Infiniti Tarot na elektronski naslov pošilja tedenske nasvete Tarot kart.*
Kadarkoli se boste lahko odjavili s klikom na gumb ODJAVI, ki bo na dnu vsakega sporočila.

Storitev prijave nudi Mailchimp. Več o njihovi politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.